EEL
Nyhet!

ELON gillar Sweden Rock Festival


ELON gillar att vara på plats där det händer och är gärna en del i stora upplevelser. Som officiell partner till Sweden Rock Festival ser vitvarukedjan till att möta sin målgrupp på plats i Norje för att underlätta och höja festivalbesöket.


Med en monter på 100 kvadratmeter möter ELON tillsammans med Cylinda upp festivalbesökare och erbjuder en mängd aktiviteter under festivalveckan – och möjlighet till lite skönt häng.

                   Montern

”Vi vill se till att höja festivalupplevelsen och göra festivalen lite enklare”, säger Andreas Vennerstrand, Brand Manager för ELON. ”I vår monter på festivalområdet kan du komma och svalka dig i vårt tält, dricka lite kylskåpskallt vatten och lira Guitar Hero. Har du glömt tandborsten hjälper vi dig med det också, vi har laddat upp med en massa nödvändigheter. Besökarna till Sweden Rock är mitt i vår målgrupp och vi tror på att möta dem på en plats som, precis som Melodifestivalen, ger stora upplevelser och starka intryck.

Tillsammans med Cylinda har ELON tagit fram en specialdesignad party cooler som finns att beställa och köpa på plats i montern.

”Vi kommer ha dagliga tävlingar i Guitar Hero där första priset är en party cooler”, fortsätter Andreas Vennerstrand. ”Och vi kommer även bjuda på riktig musik - Rob Marcello, gitarrist i det amerikanska glam metalbandet Danger Danger spelar live i vår monter på torsdag och fredag.”

Även ELONs logotype har fått sig en anpassning under festivalveckan.

”Vår kommunikation under Sweden Rockveckan visar vår logga i en tillfällig kostym, ”säger Andreas Vennerstrand. ”Anpassningen är en hommage till hårdrocken, något som passar ELON som handen i handsken.”

För mer information, kontakta Andreas Vennerstrand, tel 076-942 50 73 


Publicerad: den 9 juni 2016

Nyheter

ELON tecknar ramavtal med Stena Fastigheter

Vitvarukedjan ELON med kring 350 butiker i hela Sverige har tecknat ramavtal med Stena Fastigheter. Avtalet är tecknat med social hänsyn, vilket innebär att ELON ska erbjuda praktik eller anställning till ett visst antal boende i Stena Fastigheters områden som står långt ifrån arbetsmarknaden.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Riksbyggen

Sedan början av 2016 har ELON fokuserat sitt arbete kring bygg och fastighetsförsäljning och förstärkt organisationen centralt med flera personer. Arbetet har gett resultat och ELON har nu tecknat ett samarbetsavtal med Riksbyggen gällande leverans av vitvaror till nyproduktioner och förvaltning.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Victoria Park

Vitvarukedjan ELON tecknar sitt första stora centrala avtal där handlare från olika orter går samman för att ge fastighetsägaren bästa möjliga service.


Läs hela nyheten...

ELON öppnar butik på Väla köpcentrum

Den 22 september öppnades dörrarna för ELONs nyaste butik – 1100 kvm på Väla köpcentrum i Helsingborg.


Läs hela nyheten...

ELON Elkedjan Logistic fortsätter satsa på Örebro – flyttar verksamhet från Mariestad

För drygt två och ett halvt år sedan förvärvade EEL AB bolaget Canvac AB. Under den första delen av 2016 fusionerades Canvac in i EEL AB och nu väljer man att samla verksamheten i Örebro. Sedan uppköpet 2014  har fokus på klimatprodukter inom EEL ökat rejält och större delen av Canvacs lagerverksamhet har redan flyttat till EELs fastighet på Bäcklundavägen i Örebro. 


Läs hela nyheten...