EEL
Lediga jobb

Lediga jobb

För närvarande finns inga lediga jobb på EEL AB.

Du är alltid välkommen att skicka en intresseanmälan om du finner vårt bolag intressant som arbetsgivare!

Skicka din intresseanmälan till info@eelab.se.

Nyheter

EEL AB köper börsnoterade FDT AB

Vitvarukoncernen ELON Elkedjan Logistic AB (EEL AB) i Örebro köper affärs- och butikssystembolaget FDT AB, noterat på Aktietorget.


Läs hela nyheten...

EEL AB köper Canvac AB

Vitvarukoncernen ELON Elkedjan Logistic AB (EEL AB) i Örebro förvärvar Canvac AB. Köpet stärker EELs varumärkesportfölj och ger koncernen en starkare position på marknaden.


Läs hela nyheten...

EEL bantar bort tre varumärken

Vitvarukoncernen EEL AB i Örebro, med 400 butiker runt om i landet, utvecklar sina varumärken. Fem blir två.

 – ELON och Elkedjan blir ansiktet utåt. Vi skapar stordriftsfördelar och gör det enklare för kunden, säger Christer Larsson, vd för EEL.


Läs hela nyheten...

Svenska EEL sluter strategiskt avtal med norska Euronics

Vitvarukoncernen EEL i Örebro har tecknat ett avtal med hemelektronikkedjan Euronics Norge. Avtalet innebär att Euronics Norges cirka 70 butiker förbinder sig att handla sina vitvaror från EEL:s lager i Örebro.

- Affären med Euronics är ett första steg att ta oss in på nya marknader, säger Christer Larsson, koncernchef för EEL AB som är branschens största inköpsorganisation i Sverige.


Läs hela nyheten...

EELs VD och koncernchef utsedd till Årets Ledare 2013

Christer Larsson, VD och koncernchef för EEL AB, var en av finalisterna i kategorin Årets ledare på Retail Awards 2013 den 20 maj.

Bakom Retail Awards står Svensk Handel och Dagens Handel. Kategorin är ny för i år och har instiftats för att lyfta fram duktiga ledare inom handeln som inte enbart utvecklar och lyfter det egna företaget, utan hela handeln.

De nominerade var Sofia Brax, HR-chef på Lindex, Christer Larsson, vd för EEL och Patrik Wirlén, kedjechef på Coop Extra.


Läs hela nyheten...

EELs VD och koncernchef finalist som årets ledare på Retail Awards 2013

Finalist_ledare

Christer Larsson, VD och koncernchef för EEL AB, är en av finalisterna i kategorin Årets ledare på Retail Awards 2013. Bakom Retail Awards står Svensk Handel och Dagens Handel. Kategorin är ny för i år och har instiftats för att lyfta fram duktiga ledare inom handeln som inte enbart utvecklar och lyfter det egna företaget, utan hela handeln.


Läs hela nyheten...

2013-03-07 EEL-mässan i Örebro närmar sig

Den 10 -12 april händer det igen - det som har kommit att bli vitvarusveriges största mötestillfälle: EEL-mässan, där svensk fackhandel möter sina största leverantörer. I år kommer hela 55 leverantörer att finnas på plats för att visa upp nyheter och utbilda Sveriges fackhandelssäljare i sina produkter. Förutom nyheter inom vitvaror och småelsprodukter kommer det för första gången att finnas belysningsleverantörer på plats.


Läs hela nyheten...

Pressinformation 2012-12-07

Ny varumärkesstrategi stärker marknadsledarskap:

Vitvarukedjorna ELON och Elkedjan dubblar antalet butiker

Inköps- och logistikföretaget EEL AB med en omsättning (2011) på ca 4,2 mrd kr och med sammanlagt ca 450 vitvarubutiker i landet, kommer genom en ny varumärkesstrategi att koncentrera verksamheten till butikskedjorna ELON och Elkedjan med varianter. Båda dessa varumärken har tydliga profiler och hög kännedom på marknaden. Övriga EEL-varumärken som Elspar, Hemma och Hemexperten kommer att konverteras till någon av de två förstärkta kedjorna. Omprofileringen ska vara genomförd under 2013.


Läs hela nyheten...

EEL Service – nytt bolag tillsammans med Garantgruppen

Vid årsskiftet 2011/2012 bildades servicebolaget EEL Service vilket ägs gemensamt av EEL AB och GarantGruppen AB.

Syftet med samarbetet är att värna om fackhandeln och hantera garanti- och servicearbeten på produkter från EEL lagret avseende vitvaror, värmepumpar, storkök, kommersiell kyla samt produkter med 5 års garanti.


Läs hela nyheten...

EEL förvärvar Hemmakedjan

De sista tre åren har EEL utvecklats mycket positivt. Vi har visat på betydelsen och vikten av gemensam konkurrenskraft och inköpsvolym ger rätt förutsättningar. Gemensamma volymer, stark ekonomi skapar en stabil grund att stå på.


Läs hela nyheten...

Saknar du Webbshop & Intranät?

Du som tidigare varit van vid att hitta länk till EELs Intranät och interna webbshop från hemsidan hänvisas till följande adress: https://intra.eelab.se


Läs hela nyheten...