EEL
Lediga jobb

Jobba på EEL AB

Lediga jobb

Vill du jobba i en dynamisk organisation som präglas av framgång, gemenskap och entusiasm för tekniska produkter? Då har du kommit rätt hos oss!

Just nu söker vi:

CRM-ansvarig till ELON Group i Örebro

Vi söker dig som vill bli ansvarig för att driva utvecklingen av vårt blivande CRM-system på ELON Group i Örebro. I rollen kommer du att bygga upp, utveckla och förvalta vårt lojalitetsprogram.

Tjänsten innebär att skapa strategi och taktik för lojalitetsprogrammet samt att implementera arbetet ute i butikerna. Du blir ansvarig för att integrera butikssystemen med centrala system och CRM systemet, samt ta fram kommunikationsplan för arbetet internt i organisationen och till butikerna.  En viktig del i rollen är att analysera och ta fram data om vår kunddata för att stödja marknad- och försäljningsaktiviteter.

Rekryteringen sker i samarbete med Experis, klicka här och läs vidare...

_________________________________________________________________

På huvudkontoret i Örebro jobbar vår ledningsgrupp, inköpare, säljare, orderadministration, ekonomi och marknadsföring. Vi har dessutom ett av norra Europas största vitvarulager där över 1 000 000 varor passerar vårt 55 000 m2 stora lager varje år.

Anderstorp, i hjärtat av Småland, hittar du EEL Teknik med ledningsgrupp och huvudkontor för affärsområdet Teknik samt vårt lager för eltillbehör.

För att bibehålla och bygga ut vår position som marknadsledare söker vi hela tiden nya medarbetare. Vi söker dig som är driven, beredd att ta ansvar och gillar ett högt tempo. Vi är en platt organisation och strävar ständigt efter att förbättra vår service till EELs medlemmar, alltså alla ELON- och Elkedjan-butiker i Sverige. 

Du är alltid välkommen att skicka en intresseanmälan till oss om du tycker att vi verkar intressanta som arbetsgivare. Skicka denna anmälan till rekrytering@elongroup.se.

Nyheter

ELON tecknar ramavtal med Stena Fastigheter

Vitvarukedjan ELON med kring 350 butiker i hela Sverige har tecknat ramavtal med Stena Fastigheter. Avtalet är tecknat med social hänsyn, vilket innebär att ELON ska erbjuda praktik eller anställning till ett visst antal boende i Stena Fastigheters områden som står långt ifrån arbetsmarknaden.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Riksbyggen

Sedan början av 2016 har ELON fokuserat sitt arbete kring bygg och fastighetsförsäljning och förstärkt organisationen centralt med flera personer. Arbetet har gett resultat och ELON har nu tecknat ett samarbetsavtal med Riksbyggen gällande leverans av vitvaror till nyproduktioner och förvaltning.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Victoria Park

Vitvarukedjan ELON tecknar sitt första stora centrala avtal där handlare från olika orter går samman för att ge fastighetsägaren bästa möjliga service.


Läs hela nyheten...

ELON öppnar butik på Väla köpcentrum

Den 22 september öppnades dörrarna för ELONs nyaste butik – 1100 kvm på Väla köpcentrum i Helsingborg.


Läs hela nyheten...

ELON Elkedjan Logistic fortsätter satsa på Örebro – flyttar verksamhet från Mariestad

För drygt två och ett halvt år sedan förvärvade EEL AB bolaget Canvac AB. Under den första delen av 2016 fusionerades Canvac in i EEL AB och nu väljer man att samla verksamheten i Örebro. Sedan uppköpet 2014  har fokus på klimatprodukter inom EEL ökat rejält och större delen av Canvacs lagerverksamhet har redan flyttat till EELs fastighet på Bäcklundavägen i Örebro. 


Läs hela nyheten...