EEL
Nyhet!

ELON öppnar butik på Väla köpcentrum


Den 22 september öppnades dörrarna för ELONs nyaste butik – 1100 kvm på Väla köpcentrum i Helsingborg.


Vitvarukedjan ELON startar hösten 2016 med en mängd nyöppningar och -etableringar. Den 22 september öppnades två omprofilerade ELON-butiker i Uppsala och Hörby. I köpcentret Väla i Helsingborg var det dags för invigning av en helt ny ELON-butik med vitvaror, småel och köksutställning på totalt hela 1100 kvm.

”Det är fantastiskt roligt att det händer så mycket positivt för kedjan nu”, säger Jimmy Sander, Konceptchef butik hos ELON Elkedjan Logistic AB. ”Vi är glada över att allt fler butiker satsar på vårt nyutvecklade butikskoncept. Under augusti månad ändrade vi skyltar till ELON på butiker i Tidaholm och Ekshärad och vi har ett flertal nyöppningar på gång inom de närmaste månaderna.”

ELON i Väla ägs och drivs av Peter Johansson och Bengt-Olof Denckert och är deras åttonde butik i Skåne och Halland under namnet ELON KöksCentum. Köpcentret Väla är Sveriges fjärde största omsättningsmässigt och ligger en bit nordost om Helsingborgs centrum.

”Det här är ett optimalt läge för oss”, säger Peter Johansson. ”Vår strategi är att etablera oss på attraktiva handelsplatser i nordvästra Skåne och här passar Väla in perfekt”.

För mer information, kontakta:

Jimmy Sander
Konceptchef butik ELON Elkedjan Logistic AB: 073-070 10 65, jimmy.sander@eelab.se


Publicerad: den 23 september 2016

Nyheter

ELON tecknar ramavtal med Stena Fastigheter

Vitvarukedjan ELON med kring 350 butiker i hela Sverige har tecknat ramavtal med Stena Fastigheter. Avtalet är tecknat med social hänsyn, vilket innebär att ELON ska erbjuda praktik eller anställning till ett visst antal boende i Stena Fastigheters områden som står långt ifrån arbetsmarknaden.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Riksbyggen

Sedan början av 2016 har ELON fokuserat sitt arbete kring bygg och fastighetsförsäljning och förstärkt organisationen centralt med flera personer. Arbetet har gett resultat och ELON har nu tecknat ett samarbetsavtal med Riksbyggen gällande leverans av vitvaror till nyproduktioner och förvaltning.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Victoria Park

Vitvarukedjan ELON tecknar sitt första stora centrala avtal där handlare från olika orter går samman för att ge fastighetsägaren bästa möjliga service.


Läs hela nyheten...

ELON öppnar butik på Väla köpcentrum

Den 22 september öppnades dörrarna för ELONs nyaste butik – 1100 kvm på Väla köpcentrum i Helsingborg.


Läs hela nyheten...

ELON Elkedjan Logistic fortsätter satsa på Örebro – flyttar verksamhet från Mariestad

För drygt två och ett halvt år sedan förvärvade EEL AB bolaget Canvac AB. Under den första delen av 2016 fusionerades Canvac in i EEL AB och nu väljer man att samla verksamheten i Örebro. Sedan uppköpet 2014  har fokus på klimatprodukter inom EEL ökat rejält och större delen av Canvacs lagerverksamhet har redan flyttat till EELs fastighet på Bäcklundavägen i Örebro. 


Läs hela nyheten...