EEL
Nyhet!

EEL Holding AB heter nu ELON Group AB


Vid en extra bolagsstämma den 16 december beslutades att EEL Holding AB kommer att ändra bolagsnamn till ELON Group AB.


VD och koncernchef Christer Larsson kommenterar förändringen:

Att genomföra detta namnbyte är en del i vår långsiktiga strategi där vi ser oss som en internationell koncern. Vi kan konstatera att varumärket ELON är starkt och har en hög igenkänningsgrad hos konsument, såväl nationellt som inom Norden. Vi anser därför att användandet av ELON som varumärke på koncernnivå ger oss en möjlighet att göra större avtryck och ta ett kraftigare grepp om marknaden. Vi blir tydligare, helt enkelt.

ELON Group verkar bolagen EEL AB med fackhandelskedjorna ELON och Elkedjan, elektriker- och installationsverksamheten EEL Teknik AB, den norska hemelektronikkedjan Euronics Norge AS samt FDT AB som utvecklar och levererar butik- och affärsdatalösningar.


Publicerad: den 22 december 2015

Nyheter

ELON tecknar ramavtal med Stena Fastigheter

Vitvarukedjan ELON med kring 350 butiker i hela Sverige har tecknat ramavtal med Stena Fastigheter. Avtalet är tecknat med social hänsyn, vilket innebär att ELON ska erbjuda praktik eller anställning till ett visst antal boende i Stena Fastigheters områden som står långt ifrån arbetsmarknaden.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Riksbyggen

Sedan början av 2016 har ELON fokuserat sitt arbete kring bygg och fastighetsförsäljning och förstärkt organisationen centralt med flera personer. Arbetet har gett resultat och ELON har nu tecknat ett samarbetsavtal med Riksbyggen gällande leverans av vitvaror till nyproduktioner och förvaltning.


Läs hela nyheten...

ELON tecknar samarbetsavtal med Victoria Park

Vitvarukedjan ELON tecknar sitt första stora centrala avtal där handlare från olika orter går samman för att ge fastighetsägaren bästa möjliga service.


Läs hela nyheten...

ELON öppnar butik på Väla köpcentrum

Den 22 september öppnades dörrarna för ELONs nyaste butik – 1100 kvm på Väla köpcentrum i Helsingborg.


Läs hela nyheten...

ELON Elkedjan Logistic fortsätter satsa på Örebro – flyttar verksamhet från Mariestad

För drygt två och ett halvt år sedan förvärvade EEL AB bolaget Canvac AB. Under den första delen av 2016 fusionerades Canvac in i EEL AB och nu väljer man att samla verksamheten i Örebro. Sedan uppköpet 2014  har fokus på klimatprodukter inom EEL ökat rejält och större delen av Canvacs lagerverksamhet har redan flyttat till EELs fastighet på Bäcklundavägen i Örebro. 


Läs hela nyheten...