EEL
Kontakta oss

Kontakta oss

EEL AB

Bäcklundavägen 1, Box 22094
702 03 Örebro

Telefon: 019-17 54 00
Fax: Kontor: 019-17 50 88, Order: 019-17 54 29
Epost: info@eelab.se


Visa EEL AB, Örebro på en större karta
Nyheter

ELON tecknar samarbetsavtal med Victoria Park

Vitvarukedjan ELON tecknar sitt första stora centrala avtal där handlare från olika orter går samman för att ge fastighetsägaren bästa möjliga service.


Läs hela nyheten...

ELON öppnar butik på Väla köpcentrum

Den 22 september öppnades dörrarna för ELONs nyaste butik – 1100 kvm på Väla köpcentrum i Helsingborg.


Läs hela nyheten...

ELON Elkedjan Logistic fortsätter satsa på Örebro – flyttar verksamhet från Mariestad

För drygt två och ett halvt år sedan förvärvade EEL AB bolaget Canvac AB. Under den första delen av 2016 fusionerades Canvac in i EEL AB och nu väljer man att samla verksamheten i Örebro. Sedan uppköpet 2014  har fokus på klimatprodukter inom EEL ökat rejält och större delen av Canvacs lagerverksamhet har redan flyttat till EELs fastighet på Bäcklundavägen i Örebro. 


Läs hela nyheten...

ELON Group utmanar hemelektronikbranschen

ELON Group fortsätter att stärka sin strategiska position som navet för fackhandel i Norden. Det helägda dotterbolaget Euronics Norge bildar tillsammans med Euronics Sverige ett gemensamt inköpsbolag – Euronics Nordic. I och med detta samarbete kommer båda bolagen att få tillgång till bättre konkurrensvillkor och en struktur som möter framtida behov. 


Läs hela nyheten...

ELON gillar Sweden Rock Festival

ELON gillar att vara på plats där det händer och är gärna en del i stora upplevelser. Som officiell partner till Sweden Rock Festival ser vitvarukedjan till att möta sin målgrupp på plats i Norje för att underlätta och höja festivalbesöket.


Läs hela nyheten...